English   Nederlands Русский

ARTIKELEN

Systematisch innoveren met TRIZ, by V. Souchkov & J. Stevens
(Constructeur, 2005-2006):

Deel 1: Systematisch Innoveren met TRIZ
Deel 2: De Contradictiematrix
Deel 3: Tecnische Evolutietrends
Deel 4: TRIZ in Real Life: de Praktijk

Meer artkelen in het Engels...

TRAININGEN

Onze openbare TRIZ cursussen in het Engels

EVENEMENTEN

The 6th Joint International Conference on Systematic Innovation
July 15-17, 2015, Hong Kong

The 11th MATRIZ International Conference TRIZfest 2015,
September 10-12, 2015
Seoul, South Korea

ETRIA TRIZ Future 2015 Conference
October 26-29, 2015,
Berlin, Germany

 

De Technologie van Systematische Innovaties en TRIZ

 

 

Het bedrijf ICG Training & Consulting werd in 2003 opgericht en bevindt zich in Enschede, Nederland. De missie van het bedrijf is het ontwikkelen en het verspreiden over de hele wereld van systematische methoden en instrumenten voor ondersteuning van innovatief denken en zoektocht naar innovatieve oplossingen in de techniek en het bedrijfsleven.

In zijn werk maakt het bedrijf gebruik van de langjarige ervaring op het gebied van Systematische Innovaties, wat inhoudt dat de methoden en instrumenten voor de oplossing van non typische problemen en ontwikkeling van innovatieve ideeŽn in de techniek en het bedrijfsleven. Systematische Innovaties zijn gebaseerd op Theorie van Inventieve Probleem Oplossingen (TRIZ), die werd ontwikkeld als resultaat van het gebruik van de wetenschappelijk aanpak in de studie van het proces van ontwikkelingen van nieuwe ideeŽn en oplossingen. Tegenwoordig wordt TRIZ actief gebruikt als ťťn van de belangrijkste ingrediŽnten in globale innovatieve strategieŽn van bedrijven als General Electric, Intel Corporation, Protector & Gamble, Samsung.

De missie wordt gerealiseerd door het ontwikkeling van nieuwe instrumenten, maar ook door onderwijs, trainingen en consulting, die worden aangeboden door het bedrijf zelf en door geaccrediteerde zaken partners in verschillende locaties in de wereld.

In 2009 werd door het bedrijf TRIZ Training International Centre opgericht, die ontwikkelt en verleent vergunningen voor programma's van trainingen over TRIZ en Systematische Innovaties. Het bedrijf neemt actief deel in het werk van Europese TRIZ Associatie (ETRIA) en Internationale TRIZ Associatie (MATRIZ) en ook in voorbereiding van internationale conferenties over TRIZ en Systematische Innovaties.

Tussen klanten van ICG Training & Consulting zijn er meer dan 200 bedrijven, inclusief globale corporaties, kleine en middelgrote bedrijven, maar ook staatsinstellingen en universiteiten.

DE OPRICHTER

 

De oprichter en aanvoerder van het bedrijf is Valery Souchkov, gecertificeerde TRIZ master, ťťn van de ontwikkelaars van het tegenwoordige TRIZ, medeoprichter van Europese TRIZ Associatie en de leider van de Raad voor Ontwikkeling van TRIZ in de Internationale TRIZ Associatie. Tijdens zijn professionele carriŤre heeft hij ca. 200 workshops begeleid voor klanten uit meer dan 60 landen en heeft in 90 innovatieve projecten geholpen voor het oplossen van innovatieve problemen en ontwikkeling van ideeŽn over innovatieve producten en diensten. Hij wordt regelmatig uitgenodigd als docent bij de Universiteit Twente in Enschede, (Nederland) en in de Business School TIAS in Tilburg, (Nederland) en licentiehouder, vertegenwoordiger van de Raad voor Expertise en Methodologie MATRIZ met de recht van het geven van trainingen en certificaten.

ONZE DIENSTEN

 
bullet Trainingen op alle niveaus over theorie, methoden en instrumenten van TRIZ en Systematische Innovaties
bullet Certificeren van kennis en vaardigheden van TRIZ volgens MATRIZ systeem (niveau 1-3)
bullet

Consulting van klanten en bedrijven met gebruik van TRIZ en Systematische Innovaties: oplossen van innovatieve problemen, genereren van ideeŽn van nieuwe innovatieve producten en diensten, voorspellen over de ontwikkeling van producten en diensten (innovation roadmapping).

bullet Individuele en groeps- coaching om de vaardigheden van innovatieve denken te ontwikkelen, en ook de vaardigheden van gebruik van instrumenten van TRIZ en Systematische Innovaties.
bullet Inzet van TRIZ en Systematische Innovaties binnen bedrijven.
bullet Gemachtigde voor het geven van licentie 's voor opleidings- programma's van TRIZ en Systematische Innovaties voor bedrijven en universiteiten
bullet Optreden en tafelrondes op seminaars en conferenties rond innovaties, TRIZ en Systematische Innovaties.
VOORDELEN
 
bullet De scherpe daling van de tijd en andere kosten ongewone problemen in engineering, bedrijfsleven, sociale systemen.
bullet Verbetering van de kwaliteit van de innovatieve ideeŽn en oplossingen gevonden.
bullet

Maak een nieuwe intellectuele eigendom op de vraag.

bullet Verbetering van de betrouwbaarheid van beslissingen op het gebied van innovatie.
bullet Versterking innovatiestrategie organisaties.
bullet Met behulp van de universele taal voor het beschrijven van innovatieprocessen.
bullet Ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden en innovatief denken soms problemen.

VOOR  DE KLANTEN VAN HET BEDRIJF

 

NADERE INFORMATIE
 

Nadere informatie over het bedrijf, bevoegdheden en diensten is te vinden op de Engelstalige pagina's van de website.

CONTACTEN
 

ICG Training & Consulting
William-Alexanderstraat 6
7511KH Enschede The Netherlands
Phone: +31-53-4342884
Fax: +31-53-2011174

Contact opnemen

 

,

© 2003-2015, ICG T&C